Cursussen.

Cursussen.


Creatief aan de slag met Photoshop. Doe je mee?

Of je nu hobby fotograaf, marketeer of freelancer bent, deze cursus “Photoshop basis” is een leuke, leerzame cursus als je creatief aan de slag wil met fotobewerking. Laat je creativiteit de vrije loop en leer de basis kennis van dit artistieke programma. De cursus bestaat uit: 2 cursusavonden x 2,5 uur per avond, een pauze van +/- 15 minuten en enkele thuisopdrachten. Een cursusgroep bestaat uit +/- 10 personen. De cursus vindt plaats in een professionele trainingsruimte in Vaassen. De kosten bedragen €295,00 incl. btw per persoon en dient voorafgaand aan de cursus betaald te worden. 

De cursus begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke voorkennis nodig om te kunnen starten. Je hebt voor deze cursus alleen een laptop of computer, een muismat en het programma “Adobe Photoshop CC 2021” nodig om aan de slag te kunnen.

Er zijn gratis proefversies van de Adobe programma’s (Photoshop) beschikbaar op de website Adobe.com (de link zullen wij je tevens opsturen in een email na je inschrijving). Deze proefversie(s) zijn 7 dagen gratis en eenmalig per e-mailadres te gebruiken. Belangrijk dus dat je de proefversie niet te vroeg downloadt. Daarna kun je ervoor kiezen om het pakket aan te schaffen in (maandelijkse) abonnementsvorm. Check wel vooraf of je Windows of macOS systeem up to date is voldoet aan de systeemvereisten. De systeemvereisten om Adobe Elements 2021 te kunnen draaien zijn: Microsoft Windows 10, versie 1903 of hoger (versie 1909 aanbevolen) of macOS 10.14 t/m 10.15 of macOS 11. Kun je alleen een oudere versie van Photoshop downloaden, zal dit consequenties hebben op sommige onderdelen uit de cursus.

De cursus bestaat uit veel praktische oefeningen. Je volgt de instructeur (Nick Mager) stap voor stap via verschillende schermen in een professionele trainingsruimte. Na afronding van de cursus “Photoshop basis” kun je onder andere creatieve, grafische ontwerpen maken en foto’s op professionele wijze bewerken. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per email met aanvullende informatie waaronder de locatie, de definitieve datum wanneer je deelneemt en de betaalgegevens.

Omdat wij iedereen de aandacht willen geven gedurende de cursus, bestaat een cursusgroep uit +/- 10 personen. Het kan dus zijn dat een cursus vol zit op de door jouw gewenste data. Direct nadat we je inschrijving hebben ontvangen krijg je zoals eerder vermeld een bevestigings e-mail waarin o.a. de definitieve datum kenbaar gemaakt wordt. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeur! Bij veel animo kunnen er meer cursusmomenten bijkomen.

De geldende Corona maatregelen zullen uiteraard in acht genomen worden. Indien de cursus toch door nieuwe maatregelen, ziekte of door een andere onvoorziene omstandigheid niet door kan gaan, zullen wij dit op voorhand kenbaar maken en de cursus uiteraard op een ander moment inhalen. Ben je verhinderd op een cursusavond, dien je dit tenminste 2 dagen voor aanvang van de eerste curusavond kenbaar te maken en kan de inschrijving kosteloos geannuleerd worden. Heb je al een cursusavond gevolgd, zal er geen restitutie plaatsvinden van het cursusgeld. Ben je afwezig op een cursusavond zonder je af te melden, vindt er ook geen restitutie plaats.

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar.

Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp voor je bedrijf en wil je van A tot Z ontzorgd worden in alle vormen van reclame? Neem dan contact met ons op.