Foto/Video

Foto/Video


Beelden met een helder verhaal.

Fotografie blijft een vak apart. Natuurlijk, door de huidige digitale wereld en de gebruiksvriendelijke nabewerkingsprogramma’s is het maken van een foto steeds gemakkelijker geworden. Bij foto’s gaat het om sfeer, het vastleggen van het juiste verhaal, een interessante beeldcompositie afgestemd op de vormgeving of een aansprekende pose van een persoon. 2BHIP werkt met vakmensen waaronder fotografen en vormgevers met oog voor detail en een creatieve kijk op het maken van het juiste beeld. Het team beoordeeld welke beelden er nodig zijn om de doelstellingen van het project te behalen en een helder verhaal over te brengen op de klant. Daarom is het aan te raden om de fotografie uit te besteden aan 2BHIP. Goede foto’s zorgen ervoor dat je uitstraling professioneel overkomt bij je potentiële klanten.

Beelden zeggen meer! 

Een bedrijfsvideo is een interessante en attractieve manier om je bedrijf te profileren. Het is een zeer geschikt middel voor verschillende marketingdoeleinden wat je wilt laten hangen bij jouw doelgroep. Zo kun je er bijvoorbeeld iets mee communiceren binnen of buiten het bedrijf. Ook is het zeer geschikt om aandacht te creëren voor een nieuw product of nieuwe dienst van jouw onderneming. Wij leveren je een video om trots op te zijn! We bepalen samen een heldere verhaallijn, maken prachtige HD shots eventueel ondersteund door drone opnames, animaties, muziek en een professionele voice-over.

Onze passie voor het vak in combinatie met jouw ideeën, leiden vast en zeker tot een effectief eindresultaat dat is afgestemd op al je wensen!

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar.

Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp voor je bedrijf en wil je van A tot Z ontzorgd worden in alle vormen van reclame? Neem dan contact met ons op.